NOTICES DE L'EQUIP

Si voleu col.laborar amb la publicació d'aquests blog, envieu fotos, croniques dels partits, noticies, etc. a l'adreça: jcampst@gmail.com
Tal com ho rebem ho publicarem al blog.
Moltes gràcies per la vostre col.laboració.

Les Fotos de l'Equip

dilluns, 27 d’abril del 2009

Lliga FCF - 2a Volta - Jornada 25

La Roureda VFD 2 - Cercle Sabadellès 1856 4

Partit disputat a les instal·lacions municipals de La Roureda el Dissabte 25 d’abril a les 9 del matí.

Crònica d’en Felix Colomer

El Cercle ha sortit “apajarat” a la primera part i va encaixar un gol matiner que li va servir per posar-se las piles i remuntar el partit abans de finalitzar la primera part per acabar aquesta amb un 1-2 al marcador.
La segona part va ser totalment diferent i el Cercle va tenir una gran actuació va fer dos gols mes i tres pals que podrien haver significat una golejada important. Cap al final del partit l’equip local va aconseguir el 4-2 definitiu.
Els golejadors de la jornada han estat els següents: Oriol, Alex, Sergi Checa i Tierri